Squishmallows zijn misschien wel de populairste knuffels van het afgelopen jaar. Squismallows is een echt super populair wereldwijd. Er zijn wel meer dan 1000 verschillende Squismallow knuffels te verzamelen en te koop. Alle knuffels hebben een eigen uiterlijk en unieke persoonlijkheid en naam gekregen van de makers van Jazwares. Wat een Squishmallowzo bijzonder maakt is dat ze een unieke textuur hebben. Het voelt bijna aan als een soort marshmallow maar dan als kussen of knuffel.  Ze zoelen echt super zacht aan en je wilt er gelijk mee gaan knuffelen! Daarom zijn ze natuurlijk ook heel lief en onwijs knuffelbaar.  Door  TikTok zijn deze soort knuffels heel erg populair geworden bij kinderen maar ook bij volwassenen. Elke Squishmallow knuffel is uniek, ze hebben allemaal hun eigen unieke naam. Deze naam staat ook op het kaartje wat aan de knuffel hangt als jij er een koopt en kun je ook online terug vinden. 

Onze tips om een Squishmallow knuffel cadeau te geven

Oke we weten nu dat de Squishmallows ontzettend populair zijn bij kinderen en tieners. Nu wil jij er bijvoorbeeld één cadeau geven op een verjaardag. Maar er zijn wel meer dan 1000 verschillende soorten! Geen paniek wij zullen in deze aliniea een paar voorbeelden geven van de best verkochte Squishmallows in Nederland. Ten eerste gaan we kijken naar de Pokémon Squishmallows. Natuurlijk is het een win-win situatie als diegene ook al van Pokémon fan is. Een populaire Squishmallow is de Pikachu Squishmallows Pluche Knuffel. Deze knuffel van ongeveer 35 centimer is een officiele samenwerking tussen de twee gigantische merken. Dat maakt deze knuffels extra leuk. Je hebt het uiterlijk van je favoriete Pokémon en de textuur en vorm van een Squishmallow! Een ander geweldige Pokémon Squishmallow is die van Gengar. De Gengar Squishmallow is verkijgbaar in meerdere maten en  is ook erg populair. 

Hoeveel Squishmallows verzamel jij?

Omdat alle Squishmallows een eigen naam en unieke persoonlijkheid hebben is het leuk om er zoveel mogelijk te verzamelen. Omdat er wel meer dan 1000 verschillende gemaakt zijn, zullen wij er een paar bespreken die je sowieso in je collectie moet hebben. Ten eerste is Squishmallows Leonard pluche knuffel een favoriet van iedereen. Deze leeuw met prachtige kleuren is een liefhebber onder de dierenvrienden. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen